BELANGRIJKE INFO

Beste klant,

Na 46 jaar Honda Dealer en Honda Service Center stopt Garage Wuyts nv op het einde van dit jaar zijn activiteiten  op de  Kamperbaan 120 te Hechtel.

Tot 15 december werken wij gewoon verder zoals u van ons gewend bent.

De activiteiten van Garage Wuyts worden verder gezet door Willy Drieskens als Wuyts Service CommV gevestigd op de Hasseltsebaan 177 te Hechtel.

telefoonnummer voor het maken van een afspraak:

0495 51 39 38 (Whatsapp of bericht kan ook)

email : wuytsservice@telenet.be

Willy blijft beschikbaar als Honda Specialist en service manager, contactpersoon en raadgever om iedereen een  kwalitatieve oplossing voor correcte onderhoudswerkzaamheden en herstellingen aan te bieden op een andere locatie.

Wat de Honda activiteiten betreft: onderhoud met originele Honda wisselstukken, uitvoeren van onderhoud contracten, updates, garantieherstellingen, terugroepcampagnes, levering van originele Honda wisselstukken en accessoires, verlenging van Honda Assistance en levering van nieuwe Honda auto’s werkt Wuyts Service CommV samen met Coenegrachts garage te Sint Truiden.

Voor diegenen dit de verplaatsing naar Sint Truiden niet willen maken voorziet Wuyts Service CommV  een alternatief en kwalitatief onderhoudspunt in de omgeving van Hechtel na overleg met u.

Willy blijft ook het onderhoud van elektrische fietsen verzorgen.

 

Dit bericht is geplaatst in Het bedrijf. Bookmark de permalink.