ONDERHOUD VAN UW HONDA

KLIK OP DE FOTO

Wij maken het onderhoud leuk

Screen Shot 04-26-16 at 08.30 PM

Prijzen van een  onderhoudsbeurt op aanvraag. Lees volgende tekst aub.

Bij onderhoudswerkzaamheden volgen we steeds het voorgeschreven onderhoudsschema van de constructeur. Dit verschilt van model tot model en van jaartal tot jaartal

Buiten de normale smeringen zijn hier ook preventieve onderhoudswerzaamheden voorzien zodat alles langer meegaat. 

Wat er vervangen wordt en welke vloeistoffen ververst worden vindt u terug in het onderhoudsboekje. De modellen Jazz, Insight en Accord vanaf 2009 zijn met een onderhoudsherinneringssysteem uitgerust.

De prijs van een onderhoud hangt dan ook af van het aantal gereden kilometers en welk onderhoudsschema toegepast wordt. Zonder het preventief onderhoud kost uw onderhoudsbeurt minder.  Logisch toch. U kiest zelf welk onderhoud u uw wagen wenst te geven.

Voor het onderhoud van uw wagen gebruiken wij altijd originele wisselstukken van Honda. Deze zijn beproefd en getest op hun degelijkheid en duurzaamheid. Bovendien krijgt u voor 55 euro Honda Assistance Plus als u het onderhoud met originele Honda onderdelen laat uitvoeren.

Indien u dit wenst kunnen wij ook niet originele onderdelen gebruiken welke soms goedkoper zijn, maar meestal van een mindere kwaliteit zijn. Aan u de keuze.

U kan ons altijd bellen voor meer info. 011 73 44 36