Waarom E-bikes bij een auto-dealer kopen?

De groeiende markt van E-bikes zorgt voor nieuwe technologie die de traditionele fietshandel binnenkomt. Volt, watt, weerstand, amperes, computer interfaces. Zelfdiagnose systemen en elektronische displays om de status van batterij en elektromotor te controleren.

Recent onderzoek in Nederland heeft uitgewezen dat de kennis van elektriciteit en elektronica in de traditionele fietshandel minder dan 4 op 10 haalt. Veel fietshandelaars sturen de fietsen terug naar de fabriek voor nazicht wat lange hersteltijden met zich meebrengt.

De autodealers staan op vlak van elektronica, elektriciteit en nodige werkplaatsuitrusting veel verder en kunnen dan ook een snelle en correcte service leveren zodat herstellingen en diagnose snel en in eigen werkplaats uitgevoerd kunnen worden zonder lange wachttijden.

We doen alle herstellingen en onderhoud zelf en hebben rechtstreeks kontakt met de fabrikant en beschikking over wisselstukken om u zo snel mogelijk te kunnen helpen als nodig zodat u volop kan genieten van uw EHLINE produkt.