IN EEN HONDA CIVIC BEN JE ALTIJD EEN WINNAAR

Om je het rijplezier van de Civic te laten ontdekken  hebben wij onze demowagens voor je klaar staan.

 

Elke zaterdag in april, telkens van 10u00 tot 16u00 kan je een testrit reserveren met elke motorisatie beschikbaar in de Civic. Met de 1.0i-Vtec Turbo tot en met de  2.0i  Type R  maak je kans om in de prijzen te vallen.

Na de testrit   kan je een deelnameformulier invullen en maak je kans op:

-1 van de 5 circuit dopen met de Civic Type R van Skylimit Events op het circuit van  Zolder,

– maak je kans om mee te rijden tijdens de parade op het circuit van zolder met één van de 5 Civic demowagens tijdens SuperSunday op het Circuit van Zolder 28 april 2019.

– en kan je 1 van de 10 plaatsen in de passagiersstoel van de Civic Type R winnen tijdens de streetcar rondes op  Super Sunday 28 april 2019.

 

 

 

 

 

 

 

Maak nu een afspraak voor een testrit verkoop@wuyts.be of 011/73.44.36 en wordt een winnaar in een Honda Civic.

Bij elke verkoop van een  Civic uit onze stock is een circuitdoop met de Honda Civic Type R GT van Skylimit Events inbegrepen.

Sinds 1972 is de Honda Civic een vaste waarde in het Honda-gamma. 47 jaar een vertrouwd begrip dat bij heel veel mensen mooie en leuke herinneringen oproept.

 

Wij horen vaak van klanten dat de Honda Civic hun eerste wagen is geweest, of dat ze hebben leren rijden met de Honda Civic. De mooiste verhalen passeren de revue en telkens weer staat de Honda Civic centraal.

En omdat de Civic zo een belangrijk en vertrouwd begrip is, willen wij in de maand april de 10de generatie van de Civic in de kijker zetten.

 

 

Neem nu de Civic 1.0i-Vtec Turbo met 129pk, al dan niet met automatische versnellingsbak. Deze Civic is niet alleen sportief, maar ook zuinig maar ook nog voordelig is verzekering en wegenbelasting.

 

 

Toch meer interesse in de Civic 1.5i Turbo met 182pk die zowel in 4-deurs als in 5-deurs verkrijgbaar is, met of zonder automatische versnellingsbak. De 5-deurs in zijn sportieve jasje en de 4-deurs met zijn elegante lijnen zijn zuinig en eveneens nog zeer voordelig in verzekering en verkeersbelasting.

 

 

 

 

 

 

Doe je veel kilometers, dan hebben we een extreem zuinige Civic 1.6i-Dtec beschikbaar en dit zowel in 4-deurs als 5-deurs versie, handgeschakeld of automaat, de eerste naar de nieuwe WLTP-norm (uitstootnorm) goedgekeurde wagen.

 

 

En dan is er nog het competitiebeest uit de Honda-stal. De Civic Type R met zijn 320pk en koppel van 400Nm, heeft hij nog steeds het record van de Nürburgring op zijn naam staan en dit al gedurende 2 jaar.

 

 

Zo zie je maar dat iedereen zijn goesting kan vinden in het uitgebreide aanbod van de Honda Civic.

Tot binnenkort.